Home / Uncategorized / Schadeautos

Schadeautos

Schadeautos zijn, vanzelfsprekend auto’s met schade, en soms een mooi moment om een andere auto te kopen. Maar dat ligt natuurlijk ook aan de grootte van de schade.

Soms zie je schadeautos, waar gewoon helemaal geen eer meer aan te behalen valt, en waar je beter meteen weg kunt lopen.

Schadeauto’s kunnen echter ook een kleine schade hebben, maar toch een stuk goedkoper zijn dan auto’s zonder dezelfde schade. Dat komt natuurlijk omdat er nog het één en ander gerepareerd moet worden aan dergelijke schadeauto’s, en dat dergelijke voertuigen zonder reparatie niet altijd zomaar de weg op mogen rijden.

Meer informatie over schadeautos

Bij de kenteken check, die je hierboven helemaal gratis kunt doen, kan je natuurlijk al sommige gegevens over schadeautos krijgen, door simpel het kenteken in te vullen.

Vaak zal dit echter niet voldoende zijn, en wil je meer informatie hebben.

In onze kenteken check, kan je, zie daartoe de verwijzing boven de voertuiggegevens, ook meer informatie verkrijgen, bijvoorbeeld meer gegevens over schadeautos.

De mogelijkheden zijn onder andere het schadeverleden, waarbij je ook vroegere schades kunt inzien, de kilometerstandcheck, zodat je zeker weet dat er niet gesjoemeld is met de kilometerteller, en het aantal vorige eigenaren, waaraan je bijvoorbeeld kan zien dat er veel eigenaren waren, die allemaal snel de auto weer van de hand hebben gedaan. In dat geval kan je misschien beter een andere auto kopen.

Ook kan je de gedetailleerde waarde opvragen. En dat is natuurlijk handig als je wilt weten wat bijvoorbeeld de inruilwaarde zou zijn, of wanneer je wilt controleren of de prijs die een handelaar of dealer vraagt, wel klopt.

Deze gegevens zijn helaas niet gratis, anders dan de normale kenteken check.

Maar, de prijzen zijn erg schappelijk.

En als je bijvoorbeeld meer wilt weten over het schadeverleden bij schadeautos, vallen de kosten enorm mee.

Zeker als je daarmee kunt voorkomen dat je de spreekwoordelijk kat in een zak koopt, en dus een miskoop kunt voorkomen.

About admin

Check Also

Welke auto’s zijn populair onder tuners?

Naarmate het einde van het decennium naderde, ontdekten bestuurders een van de meest discrete en …