Home / Uncategorized / Het kopen van een ex lease auto vanuit je luie stoel!

Het kopen van een ex lease auto vanuit je luie stoel!

Een ex lease auto kopen is vaak niet het eerste wat in je opkomt als je een andere auto wilt kopen. Toch wordt er een ruim aanbod ex lease auto´s aangeboden. Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van het kopen van een ex lease auto? Om te beginnen ga ik je uitleggen wat leasen nou eigenlijk is.

Wat is leasen?

Nederland wordt ook wel leaseland genoemd. Dit is ook niet gek want de totale vaderlandse leasevloot is inmiddels opgelopen tot ruim 700.000 auto’s. Maar wat is leasen nou eigenlijk? Leasen is een dienst, waarbij de leverancier van deze dienst een bepaald goed voor een bepaalde periode aan de klant ter beschikking stelt, voor een afgesproken prijs.

Waarom is leasen steeds populairder?

Het ruime aanbod ex lease auto’s wordt steeds meer opgemerkt. Het is een interessante en gewilde categorie. Deze ex-leaseauto’s worden namelijk tegen lage prijzen verkocht. Waar moet je nou op letten bij het kopen van een ex lease auto. Als je daar benieuwd naar bent kun je kijken op de volgende site. 

De grootste voordelen

Het grote voordeel van de koop van een ex leaseauto is de interessante prijs die u voor zo’n auto betaalt. ‘’Nederland leaseland’’, wordt niet voor niets gezegd. We hebben een groot aantal leaserijders in ons land waardoor er een groot aanbod ex lease auto’s is.

Ook zijn de auto’s vaak goed onderhouden. Leasemaatschappijen controleren streng of de bestuurder de leaseauto tijdens het leasecontract daadwerkelijk goed onderhoudt.

Ten slot is het ook een groot voordeel dat de meeste ex-leaseauto’s vaak ‘rijdende kantoren’ zijn. Mede hierdoor worden ze vaak uitgerust om het de bestuurder zo comfortabel mogelijk te maken. Denk hierbij aan airco, leren bekleding, parkeersensoren en bijvoorbeeld radio/ cd/ mp3-speler. Klinkt dat niet als muziek in je oren?

Het ruime aanbod ex lease auto’s

Bynco biedt een ruim assortiment ex-leaseauto’s aan. Het grote voordeel van een ex-lease auto kopen bij Bynco? Je hoeft niet op je vrije dag alle afzonderlijke websites af te struinen. Ook hoef je niet in je kostbare vrije tijd naar een occasion- center om de ex-leaseauto aan te schaffen. Ik zou zeggen, kijk eens rond op de volgende site naar een greep uit het aanbod ex lease auto’s.

About admin

Check Also

De voordelen van scootmobielen

Als u een mobiliteitshulpmiddel wilt aanschaffen, doe dan goed onderzoek om er zeker van te …