Home / Uncategorized / Bedrijfswagens

Bedrijfswagens

Ik ben uitvoerder bij een groot Nederlands bouw bedrijf. Ik werk een wat langere periode in een jaar op een grote bouwplaats door Nederland. Mijn werk als uitvoerder is ervoor te zorgen dat het bouw project op schema blijft lopen en de kwaliteit bewaakt blijft. Ik doe dit door bijvoorbeeld een tijdsplanning bij te houden en het personeel op de juiste manier aan te sturen. Ook moet ik de begroting bewaken. Dit houdt in dat ik kijk wat er word uitgegeven door het personeel bij bepaalde bouwprojecten, en handhaaf ik erop dat er niet meer word gekocht bij onze product leverancier.

Mijn bedrijfswagen

Doordat ik vaak door Nederland heen zit met de klussen heb ik een eigen bedrijfswagen toegewezen gekregen. Deze bedrijfswagen mag ik ook privé rijden. Het is een grote Volkswagen transporter met 3 deuren. De 2 voordeuren en een achterklep, de kleur van de transporter is zwart en het logo van het bedrijf waarvoor ik werk staat er groot op. Hij heeft 3 zitplekken alle 3 voorin. Mijn bedrijfswagen rijdt op Diesel wat jaren lang voordelig is geweest met tanken. Ik betaal maandelijks maar 100€ voor de bedrijfswagen en de benzine voor werk gerelateerde ritjes worden vergoed door de werkgever.

De inrichting

Doordat de inrichting van mijn bedrijfswagen rond uit slecht was, super chaotisch dus had ik er op momenten dat ik er prive in reed ontzettend veel last van. Ik en mijn vrouw hebben 1 kind dus denk bijvoorbeeld aan vakanties waarvoor het super lang opruimen was voordat ik de bus vrij had om weer in te pakken met bagage. Of wanneer ik moest rijden voor de voetbal van mijn zoon. Daarom heb ik gekozen voor nieuwe bedrijfswageninrichting van Ivanteq. Zei hebben mijn bedrijfswagen ingericht naar mijn wensen en alles is nu perfect geordend. Ook is er nog genoeg ruimte over voor veel bagage waardoor ik de inrichting permanent kan laten staan. Nu alleen zelf onderhouden.

About admin

Check Also

Welke auto’s zijn populair onder tuners?

Naarmate het einde van het decennium naderde, ontdekten bestuurders een van de meest discrete en …